• Uppladdning inför ett lopp som Vätternrundan

  Grabbarna bakom Umara och Prestera Mera har gjort en guide för uppladdning inför lopp och ni kan läsa här vad de kommit fram till. Uppladdningensguiden har med förslag på dosering och de kan läsa mer om här.

  Vi har satt ihop paket inför Halvvättern och Vätternrundan som ni hittar här nedan:

 • FTP och tröskel för proffsen?

  GCN har många roliga och informativa videos på sin youtube kanal. I denna diskuteras det om ftp är intressant för proffsen och på vilket sätt det kan skilja beroende på vilken typ av cyklist man är.

 • Kort om Umara

   

  Kort beskrivning av Umaras produkter, läs informationen här

  En liten guide till vilken produkt och när den rekommenderas att användas kring träning och tävling, läs guiden här.

 • Kickr Snap

  Kickr Snap, den appkontrollerade trainern som ger dig realistisk träning med mängder av inställningsmöjligheter och träningsdata (hastighet, distans och effekt) direkt i din smartphone eller surfplatta (fungerar med Wahoos egna appar och många tredjepartsappar). Allt trådlöst och enkelt via Bluetooth. Jämnt motstånd utan ryck tack vare tungt svänghjul med elektromagnetiskt motstånd. Passar både racer och MTB (130-135 mm nav). Passar cyklar med hjulstorlek 24-29″. Pulsband och kadenssensor finns som tillbehör.

 • DC Rainmaker har gjort långtidstest på BSX Insight gen2

  Vi använder oss av BSX Insight Gen2 i våra tester, är ni nyfikna på hur det kan se ut kan ni läsa mer i hans mycket utförliga test här.

   

 • Hur görs laktattestet

  Här kan ni se mer om tekniken bakom testet

 • Hur mäter man?

  Vi använder oss av BSX insights sensor som mäter syresättningen i muskeln. Med hjälp av deras egna algoritmer kan dom via dessa värden även få fran laktatnivå och har på detta sätt fått fram ett tillförlitligt och enkelt test. BSX insight har skrivit mer om det här.IMG_7684

  .